AerSMASH is dé onmisbare component bij het vervoeren van groente en fruit in zeecontainers, vrachtwagens en treinen. AerSMASH elimineert naast geuren, schimmels en bacteriën namelijk ook ethyleen, dat zorgt voor het rijpings- en rottingsproces van groente en fruit. Met AerSMASH verkleint u niet alleen drastisch de ‘verliesmarge’ tijdens het transport, u draagt bovendien bij aan het milieu. Doordat de AerSMASH-unit de ethyleen omzet in zuivere lucht, hoeft de laadruimte namelijk minder geventileerd en gekoeld te worden.

Transport

Door toepassing van de AerSMASH-technologie in de transportsector worden uw (verse) voedselproducten vervoerd in een geconditioneerde omgeving waar bacteriën en schimmels gereduceerd of zelfs geëlimineerd worden. Zo krijgen de bacteriën en schimmels geen vat op uw verse voedselproducten tijdens het transport. Van zeecontainer, wegtransport tot het ruim in viskotters, heeft Aersmash oplossingen ontwikkeld en toegepast.

Wetenschappelijk onderbouwde testrapporten tonen de werking van de AerSMASH-units!

Fruitvliegen

Een veel voorkomend probleem in de AGF-industrie zijn fruitvliegen. Aersmash creëert een omgeving die door fruitvliegen vermeden wordt en er geen kruisbesmetting plaats kan vinden. Als gevolg hiervan vindt er geen schimmel en bacterie overdracht plaats, wat leidt tot een verlaging van het uitvalpercentage.